Monday, 28 July 2008

Hey!

Niet veel nieuws, en de foto's zijn niet echt de moeite waard, maar op aanvraag van de papa toch een teken van leven!

Dit weekend heb ik het lekker rustig aangedaan; even naar de fitness, naar de jazzconcerten in het stadscentrum geweest, krant gelezen, dvd gekeken... Ik ben mijn tijdelijke thuis duidelijk nog niet beu!

Het weekend voordien naar Fremantle geweest, maar de 'Fremantle markets' waarover iedereen het altijd heeft waren een beetje een ontgoocheling. Wel een leuke stad met een toffe sfeer, en ook de Asian food fair waarvan de opbrengst naar de slachtoffers van de aardbeving in Birma ging was de moeite.

Het werk maakt zijn naam waard, en voelt echt aan als (moeten) werken. De Strategy Branch is duidelijk niet mijn ding, maar vijf weken zal ik nu wel overleven.

Foto 1: De Asian food fair.
Foto 2: Deze foto toont waarschijnlijk iets duidelijker de bouwwoede in Perth aan.
.
Tot hoors!
.
Groetjes

2 comments:

koen said...

Hallo,
Als dat geen gehoorzame meid is! Wat kan het leven toch lastig zijn hé. Een job doen die aanvoelt als moeten werken en een blog die je willens nillens moet bijhouden. Ware het niet dat je jezelf kan verwennen met een concertje en dvd-tje, maar 'k zou nog compassie met je krijgen ;-)
Toch blij dat ik langs deze weg ook nog eens teken van leven van je hoor. Hier is het echter ook komkommertijd. Mama zal deze week waarschijnlijk wel wat overuren doen wegens door de graanoogst die op gang komt en op het voor mij bijna dagelijkse ritje naar Knokke is ook al geen wereldschokkend nieuws te bespeuren. De buren zijn al terug van vakantie wat al onmiddellijk resulteerde in een verplicht aperitiefje. Ja, ook hier kan het leven soms zwaar zijn. Maar we proberen ons er door te slaan ;-)
Ondertussen valt het weer in onze contreien nogal mee want oa in het Antwerpse en de Limburg kampten ze gisteren alweer met wateroverlast. Dus op dat gebied hebben we dan ook al zeker geen reden tot klagen.
Allée, hopelijk valt het moeten voor jou toch nog beter mee dan je vermoed en beleef je buiten de weekends toch nog wat leukere werkdagen ook.
Tot binnenkort wel eens!
de papa

Luc said...

hoi,

Ook van deze kant een teken van leven. (dit niettegenstaande het feit dat onze 'oude' computer weinig teken van leven geeft ... help ... waar zitten de computerspecialisten !!) Momenteel is Dranouter Festival bezig ... wellicht luisteren ze nu naar deuntjes van groepen als ozark henry, suzanne vega ... maar dat is deze keer niet aan mij/ons besteed (ook niet om te gaan helpen ijscrème te verkopen) . Morgen (ja inderdaad zondag) is het voor mij immers ook werken geblazen. We pikken met Neos morgen in op het 'Festival van Vlaanderen' in Brugge ... een festival van puur klassieke - oude muziek (morgen gecoverd door de radio Klara) ... en tja, ik moet de 'honneurs waarnemen'.
Het verrast me een beetje dat je gaat fitnessen (t'is toch niet om de bijgekomen Australische - Nieuw Zeelandse bijgekomen kilo's af te werken !? ... 't zal we zijn om de werkstress af te werken ... Nu ja, nu het blijkt dat het toch maar om een contract van beperkte duur te gaan zal je dat wel overleven ... Trouwens, ik hoorde iets van een goede 40 dagen dat je nog te goed hebt bij onze tegenvoeters. K zou zeggen, geniet ervan !!!

Hier ander niet veel speciaals of misschien toch nog wel enkele weetjes ....


Luc &


* ook in bellewaerde kan het behoorlijk nat worden ... ook al regent het niet
* in Belgie is men nog altijd aan het onderhandelen over hoe men nu eigenlijk zou moeten onderhandelen over de communautaire problemen ... maar na een jaar onderhandelen is het nu toch even tijd voor vakantie !!
* de inflatie (stijging van de 'levensduurte', enfin kostprijs van het leven ...) in Belgie is hoger dan in de ons omringende landen ... dus valt het misschien te overwegen om in Australie te blijven
* leterme is nog altijd eerste minister ... hij vertrekt binnenkort naar china op reis
* binnenkort beginnen de olymische spelen ... wie durft er gokken op het aantal belgische medailles ...
* we horen niets meer van het anti - emu front !! ... geef ons maar het front van 14 - 18 !!
* het leven in de kleurrijke passendaalse tuinen is genormaliseerd ... (zij het dan zonder al te veel 'zwarte vissen' ... uiteraard niet te verwarren met de roze olifantjes ...)